Поиск :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Davidson, S. - Learning About Flavour Structure from *t *> e&sub(*b)*g and *m *> e*g?
Davidson, S. - Learning About Flavour Structure from *t *> e&sub(*b)*g and *m *> e*g?
Статья
Автор: Davidson, S.
The European Physical Journal C: Learning About Flavour Structure from *t *> e&sub(*b)*g and *m *> e*g?
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Davidson, S.
The European Physical Journal C: Learning About Flavour Structure from *t *> e&sub(*b)*g and *m *> e*g?
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Davidson, S.
Learning About Flavour Structure from *t *> e&sub(*b)*g and *m *> e*g? / S.Davidson // The European Physical Journal C : Particles and Fields. – 2012. – Vol.72, No.2. – p.1897. – URL: http://dx.doi.org/10.1140/epjc/s10052-012-1897-1. – Bibliogr.:83.
Спец.(статьи,препринты) = С 346.6е1 - Рождение прямых лептонов в соударениях элементарных частиц. Новые лептоны. Тау- лептон
Davidson, S.
Learning About Flavour Structure from *t *> e&sub(*b)*g and *m *> e*g? / S.Davidson // The European Physical Journal C : Particles and Fields. – 2012. – Vol.72, No.2. – p.1897. – URL: http://dx.doi.org/10.1140/epjc/s10052-012-1897-1. – Bibliogr.:83.
Спец.(статьи,препринты) = С 346.6е1 - Рождение прямых лептонов в соударениях элементарных частиц. Новые лептоны. Тау- лептон